Koronavírus


Tisztelt Vérteskethelyiek!

A koronavírus-veszélyre tekintettel az itt élők védelmét mindenkinek komolyan kell vennie.
Nyomatékosan és tisztelettel kérem Önöket, hogy kövessék a Hatóságok útmutatását.

Településünk érdekében az alábbi intézkedéseket vezetjük be:

KÖZSÉGHÁZA

A Tárkányi Közös Önkormányzati Hivatal mind a hat tagtelepülésén határozatlan ideig szünetelteti a személyes ügyfélfogadást, ezért amit lehet intézzenek telefonon, vagy elektronikus úton. +3634/355-806, ugyintezo@verteskethely.hu

A Polgármesteri Hivatalt kizárólag tünetmentes állapotban keressék fel! Szájmaszk és a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező!

ÓVODA

Jelenleg az óvoda tekintetében nincs változás, a bevezetett intézkedések maradnak érvénybe.

Kérek mindenkit, ahol tesztelésre vár a családban bárki, vagy éppen folyamatban van a teszt, vagy felmerült a covid gyanú, az kérem, gyermekét ne hozza az óvodába!

Kérjük, hogy az otthon maradó gyermekek felügyeletére fokozott elővigyázatosságból a 60 év feletti idősebb szülőket, nagyszülőket ne vonják be.

MŰVELŐDÉSI HÁZ, KÖNYVTÁR


Március 16-tól a Művelődési Házban sem a rendszeres, sem az alkalmi rendezvények nem tarthatók meg, semmilyen más eseményre, szolgáltatásra nem vehető bérbe.
A Könyvtár zárva tart (kivéve: otthoni internettel nem rendelkező iskolások részére oktatási időben). Könyvtárba könyvkölcsönzés céljából előzetesen lehet időpontot egyeztetni Cséve Boglárkával. tel: 355-806

Nehéz, embert próbáló időszakhoz értünk! Kérem, Önöket szedjük össze maradék türelmünket és megértésünket! Csak akkor hagyjuk el otthonunkat, ha az nagyon indokolt, lehetőség szerint mindenhol viseljünk maszkot!

Vigyázzunk egymásra! Figyeljünk magunkra!

Tóth János polgármester